• Rotho Houten Vloeren
  • Rotho Houten Vloeren
  • Rotho Houten Vloeren

Laminaatvloeren

Laminaat is tegenwoordig haast niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Verbeterde productie en fototechnieken zorgen voor prachtige laminaatvloeren. De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook bij een laminaat en kliklaminaat. En zelfs laminaat leggen is tegenwoordig een stuk simpeler.

Laminaatvloeren

Laminaat vloeren zijn geen echte houten vloeren. Laat u niet anders wijsmaken, een laminaat vloer is een niet van hout. Wat is laminaat dan wel? Laminaatvloeren zijn vloeren met een toplaag van kunststof. Daaronder zit een 'fotolaag' met de print van hout. En daaronder zit een MDF of HDF laag. Een laminaatvloer met HDF laag is van betere kwaliteit dan laminaatvloeren met een MDF laag.

Voordelen

Een laminaat vloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Zo is een laminaatvloer slijtvast, kan goed tegen vlekken, is sterk en makkelijk schoon te maken (hygiënisch).

Laminaat kopen?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Ons aanbod laminaat en kliklaminaat is o.a. van Quickstep, Balterio en Meister. Douwes Dekker.Vitaliti.Maison. Heeft u vragen over laminaat of kliklaminaat? Kom langs in onze showroom, bel ons op 0251-321174 of stuur ons een mailtje. Wij helpen u graag.
  Rotho Houten Vloeren  
  Molenwerf 21F  
  1911 DB Uitgeest  

  Telefoon: 0251-321174  
  Fax: 0251-320701  

  Mobiel Robert: 06-21253988  
  Mobiel Tom: 06-48422096  

  info@rothohoutenvloeren.nl